Alameda enteriőr

Alameda bútorcsalád, elemenként rendelhető. Fényes fehér / Westminster tölgy színben. MDF front, LED világítás az árban. Csillapítottan záródó ajtók és fiókok. Nappali, háló és előszoba elemek is rendelhetőek, részletekről érdeklődjön!

Méret:
Alameda nappali
Érdeklődjön!

Ostia enteriőr

Ostia bútorcsalád, elemenként rendelhető. LED megvilágítás az árban. Csillapítottan záródó ajtók és fiókok. Részben rejtett fogantyúk. Artisan tölgy / fekete tölgy színben.

Méret:
Ostia interiőr
Érdeklődjön!

Hektor enteriőr

A csillogó fehér frontok és a füstüveg ablakok modern hangulatot hoznak minden nappaliba, amit a soft-close funkció is kiegészít. Az előlapok felületei vízszintes díszcsíkokkal tagoltak, élei lekerekítettek, aminek köszönhetően a kollekció könnyedebbé válik. A Hektor egy olyan kollekció, amely további kiegészítők hozzáadása nélkül is díszíti a nappalit. Elemes bútorcsalád, rendelhető magasfényű fehér illetve magasfényű antracit / appenzeller fenyő színekben.

Méret:
Hektor magasfényű fehér nappali összeállítás
Érdeklődjön!

Selene enteriőr

A Selene kollekció az időtlen megoldás azoknak, akik értékelik az eleganciát, a modern stílust és a praktikusságot. A magasfényű fehér szín lehetővé teszi a modern belső terek kialakítását nappali, étkező, gyerekszoba, dolgozószoba vagy előszoba berendezésekor. Az előlapok szerkezetébe diszkréten integrált fogantyúk könnyedséget kölcsönöznek a masszív alapanyagoknak és fenntartják a letisztult stílust amelynek köszönhetően mindenféle belső térbe könnyen beilleszthetők a bútorcsalád tagjai. Rendelhető magasfényű fehér színben széles elemválasztékkal nappaliba, előszobába és hálószobába is.

Méret:
Selene magasfényű fehér elemes bútorcsalád nappali
Érdeklődjön!

Country enteriőr

A Country kollekció az érzelmeket kiváltó bútorokat jelenti. Egyedülálló formája, precíz kidolgozása és kifinomult részletei lehetővé teszik, hogy személyes elvárásainak megfelelő enteriőrt alkosson. A Country bútorcsalád segítségével egy rendkívüli nappalit alakíthat ki, ahol a mindennapok felejthetetlen élménnyé válnak és egy olyan hangulatos étkezőt, amely számos csodálatos találkozásnak ad otthont. A tölgy és andersen fenyő elegáns kombinációja kiemeli minden formatervezés egyedi karakterét. A Country bútorcsaláddal minden pillanat különleges környezetet kap. Hívja meg szeretteit az asztalhoz, és élvezzen minden pillanatot.

Méret:
Country elemes bútorcsalád nappali enteriőr összeállítás
Érdeklődjön!

Modena enteriőr

Modern formavilágú bútorcsalád részben tömörfa és furnéros kivitelben. Bükk vagy tölgy alapanyagú A szekrényeket és székeket készre szerelve, az asztalokat kiszerelhető lábszerkezettel szállítjuk. Rendelhető bükk színek: Álgesztes bükk, Cocoa Rustik, Toscana, Wenge. Rendelhető tölgy színek: Natúr tölgy, Spanyol tölgy, Marrone tölgy - (umbria), Andalucia, Siena Brown-(toscana) A fa mintázatából és erezetéből eredendő különbségek a fa természetes jellemzői miatt előfordulhatnak. Felületkezelés: vízbázisú páccal, két rétegű poliuretán lakk-kal történik, matt lakkozással A Modena család fiókjai, fiókfenekei és zárt ajtó mögötti hátfal lemezei laminált lapból készülnek. Magyar gyártmány. A vitrinek fa polccal, a könyvesszekrények 22 mm vastag polccal készülnek.

Méret:
Modena modern bútorcsalád fa furnér bükk
Érdeklődjön!

Rovere enteriőr

Rovere, modern, szögletes formavilágú bútorcsalád. Alapanyag: tölgyfa, furnéros kivitelben, szűk csíkokból, tömörfa hatású. A hátfal és fiók laminált lappal készül. A tető és oldal 25mm-es, fa élléces, furnérozott tölgy lap, belül 25mm-es duplunggal. Az egyajtós vitrin nyitási iránya jobbos. Az ajtók és fiókok push-open nyitásúak. A vitrinek 8mm-es üvegpolccal készülnek. Rendelhető üvegvilágítással is, ennek ára 9000.- Ft / szekrény Felületkezelés: MATT lakkal, 3 gloss fényességgel. Rendelhető színek: Spanyol tölgy, Tabacco tölgy, Sierra Brown tölgy, Marrone tölgy, Andalucia tölgy. Duplung szín: bézs vagy szürke.

Méret:
Rovere bútorcsalád
Érdeklődjön!

Celine nappali összeállítás fekete

Celine modern médiafal típusú nappali bútor összeállítás. A szett részei: TV állvány, kazettás panel, léces panel. A falpanel tetszőlegesen jobbos vagy balos állásban is szerelhető.

Méret:
Celine fekete médiafal
169.990.-Ft

PORTLAND konyha

AKCIÓS TERMÉK

Bemutatóváltás miatt, áruházunkból kedvezményes áron megvásárolható, a képeken látható német prémium minőségű konyhabútor. A konyha egyedi, antracit szürke cementlappal, Prémium Glas Box fiókcsillapítás rendszerrel felszerelt. A konyhasziget mindkét oldala fiókos, körbefutó LED-világitásos. A konyhabútorra 5 év teljes körű garanciát vállal a gyártó. A helyszínen történő összeszerelési költségeket, illetve a gépeket az ár nem tartalmazza!

Méret:
Nolte Portland és Nova Lack szigetes konyhabútor akciós áron
6.276.000.-Ft
2.800.000.-Ft

Glas Tec & Legno konyhabútor

AKCIÓS TERMÉK

Bemutatóváltás miatt kedvezményes áron megvásárolható a képeken látható konyhabútor. A szekrények Prémium Line Box csillapításos vasalat rendszerrel felszereltek. Az alsószekrények frontja edzett üvegből, míg a toronyszekrények frontja tölgyfa furnérból készültek. A helyszínen történő összeszerelési költségeket, illetve a gépeket az ár nem tartalmazza!

Méret:
Nolte Glas Tec és Legno akciós prémium konyhabútor
6.276.000.-Ft
3.138.000.-Ft

Kassel 2 db-os polc szett (POL/98)

AKCIÓS TERMÉK

Két darabos polc szett, amely a Kassel gardrób szekrény szélesebb rekeszébe illeszthető. Monastery tölgy színben.

Méret:
Polc
16.830.-Ft
14.300.-Ft

Namek komód (KOM1D2S)

AKCIÓS TERMÉK

Egy ajtós és két fiókos komód, ikonikus bükk/fényes fehér/szürke színben.

Méret:
komód
68.180.-Ft
57.950.-Ft

Általános szerződési feltételek

mely létrejön

egyrészről:

  • bármely személy – (továbbiakban Vevő),

másrészről:

  • Cégnév: Pelso Bútor Kft.
  • Cím: 8315 Gyenesdiás, Kereskedők u. 4-6.
  • Adószám: 23424056-2-20 (továbbiakban Eladó) között.

1. A szerződés létrejötte, hatály, tárgya

1.1. A szerződés Vevő és Eladó között a megrendelés leadásával jön létre, és a foglaló készpénzben történő megfizetésével vagy a foglalónak az eladó számlájára történő jóváírásának napján lép hatályba. A megrendelés leadásával létrejött szerződés a feleket kölcsönösen jogosítja és kötelezi. Az Eladó köteles a megrendelt bútor(oka)t, a megrendelőn közölt szállítási határidőn belül a Vevőnek átadni, a Vevő pedig köteles a megrendelt árut átvenni, és annak ellenértékét megfizetni. Az Eladó kötelezettséget vállal továbbá arra, hogy a létrejött szerződés feltételeit, különösen az árat, és a szállítás feltételeit nem változtatja. A Vevő megrendelés aláírásával tudomásul veszi, hogy az Eladó a Vevő által megrendelt bútor szállítási – gyártási határidejét egyoldalúan módosíthatja, de kizárólag abban esetben, amennyiben a módosítás a következő ok miatt válik szükségessé:
- a gyártó a megrendelőlapon megjelölt határidőig nem tudja saját hibájából teljesíteni az eladó részére a bútor leszállítását.

Az eladó jelen pontban rögzített egyoldalú módosítása esetén vevő jogosult a szerződéstől egyoldalú nyilatkozattal elállni és a szerződést felmondani. A Vevő kijelenti, hogy a megrendeléskor megadott adatai a valóságnak megfelelnek, és egyben tudomásul veszi, hogy valótlan adatok megadása miatt felmerülő károkért felelősséggel tartozik.

1.2. Jelen szerződés az általános szerződési feltételek elválaszthatatlan részét képező megrendelésen  megjelölt bútor(ok)ra vonatkozik. Amennyiben a jelen szerződés és a bútorról kapott bármely leírás, ismertető tájékoztatás között eltérés van, úgy a jelen szerződésben foglaltak az irányadóak. Bizonyos bútoroknál előfordulhat, hogy a gyártó a sorozatgyártásban valamilyen formai vagy konstrukcióbeli változást vezet be. Ebben az esetben eladó és vevő egyedileg köteles megállapodni arról, hogy a formai vagy konstrukcióbeli változás vevő számára elfogadható-e. Az ilyen bútor szállítása nem jelent szerződésszegést, amennyiben eladó és vevő, írásban megegyeznek arról, hogy a formai vagy konstrukcióbeli változás vevő számára elfogadható.

2. A megrendelés szabályai

2.1. A Vevő választása szerint a bútort az Eladó üzletében kiállított minta, vagy katalógusból színminta alapján rendelheti meg. Amennyiben a Vevő a bútort színminta alapján rendeli, úgy jelen szerződés aláírásával igazolja, hogy a bútor típusát, színét, kódszámát, méretét, illetve a kárpit színét, kódszámát ellenőrizte, és azt elfogadta. A Vevő a szerződés aláírásával egyidejűleg köteles a teljes vételár legalább 20 %-át az Eladó részére foglalóként készpénzben vagy bankkártyával, illetve átutalással megfizetni. A hátralévő vételárhátralékot a Vevő az Eladó (3.1. pont szerinti) értesítéstől számított legkésőbb 10 napon belül személyesen vagy utalással köteles megfizetni.

3. A teljesítés módja és alakisága

3.1. Az Eladó akkor teljesítette a szerződést, amikor a bútort a szerződésnek és a jogszabályi előírásoknak megfelelően az átadásra előkészítette és erről a Vevőt igazolható módon értesítette. Az áru megérkezéséről történt értesítés szóban és/vagy írásban, azaz telefonon és/vagy ajánlott levél, és/vagy elektronikus levél formában történhet. Amennyiben a Vevő a bútort átvette, úgy a szerződés mindenképpen teljesítettnek tekinthető az Eladó részéről. Amennyiben a Vevő a bútor átvétele előtt az értesítési címét bármely okból megváltoztatja, úgy köteles a címváltoztatásról az Eladót tájékoztatni. Amennyiben a Vevő ezt elmulasztja, viseli annak kockázatát, hogy az Eladó értesítését nem, vagy késedelmesen kapja meg. Az Eladó jognyilatkozatai a Vevővel szemben megtörténtnek számítanak, ha azokat az Eladó a Vevő utoljára megadott címére megküldte.

4. Átadás – Átvétel

4.1. Az átadás – átvétel a Vevő értesítését követő 10 munkanapon belül történik az Eladó telephelyén, vagy igény esetén – külön díjazás ellenében – házhoz szállítással. Az Eladó, amennyiben azt a Vevő kéri, külön ellenértékért vállalja a bútor Vevő részére történő házhoz szállítását és összeszerelését. A szállítás és az összeszerelés feltételeiről és díjáról a felek külön állapodnak meg. Eladó a kiszállítási díjon felül esetenként rakodási díjat számolhat fel.

4.2. Az átadás – átvétel feltétele, hogy a Vevő a vételárhátralékot – vagy az üzletben személyesen, vagy átutalásos formában az átadás – átvétel előtt – maradéktalanul megfizette. Amennyiben a 10 munkanapos határidő eseménytelenül telik és a Vevő a bútort nem veszi át, és nem fizeti ki, és a 10 munkanapos határidő leteltét követően az eladó felszólítására 14 napos határidőn belül sem veszi át és fizeti meg a bútort a vevő, akkor az Eladó jogosult a szerződéstől elállni és a bútort értékesíteni, illetve a befizetett foglalót megtartani. Amennyiben a bútort a Vevő késedelmesen veszi át, úgy Eladó a késedelem időtartamára a mindenkori késedelmi kamat mellett jogosult napi 500,- Ft tárolási költség felszámítására, melyet a Vevő legkésőbb az átadás – átvételkor köteles a vételárhátralékkal egyidejűleg az Eladó részére megfizetni.
Amennyiben eladó – a bútor megfizetését követően- a vevő értesítését követő 10 munkanapon belül nem adja át a bútort, és a vevő felszólítására 14 napos határidőn belül sem adja át a bútort, akkor a vevő jogosult a szerződéstől elállni és a már átadott foglaló kétszeresét visszakövetelni.

4.3. A bútor átvételénél a Vevő köteles megvizsgálni, hogy a bútor megfelel-e a megrendelésének. E körben a Vevő köteles ellenőrizni a bútor épségét, a csomagoló dobozok telítettségét, a vitrin- és üvegalkatrészeket. (Vevő tudomásul veszi, hogy az átvétel után eltörött üvegelemeket az Eladó csak térítés ellenében tudja pótolni!) Amennyiben a bútor megfelel a megrendelésnek, úgy ezt a Vevő a bútor átvételekor köteles aláírásával igazolni. A Vevő köteles a bútor felismerhető hibáit azonnal, de legkésőbb a hiba felfedezésétől számított két hónapon belül írásban – jegyzőkönyv felvételével – kifogásolni, ellenkező esetben az átvétel igazolásával a Vevő az Eladó szerződésszerű teljesítését igazolja.

5. Kárveszély

5.1. A bútor átadásával, vagy a 4. pontban meghatározott átvételi határidő eredménytelen elteltével egyidejűleg a kárveszély a Vevőre száll át.

6. Fizetési feltételek

6.1. A Vevő fizetéseit először a költségekre, azután a kamatokra és végül a tőkére kell elszámolni. A Vevő a szerződést csak akkor teljesítette, ha a vételár valamennyi költséggel és a kamattal együtt befolyt az Eladóhoz. A Vevőnek joga van a vételártartozását ellenkövetelések beszámításával kiegyenlíteni. Bankkártyával történő fizetés esetén a Vevő – az Eladó kérésére – köteles személyazonosságát megfelelő módon igazolni. Amennyiben a Vevő az Eladó ezen kérésének nem tesz eleget, úgy az Eladó nem köteles teljesítést elfogadni és jogosult a szerződéstől elállni, továbbá kárának megtérítését követelni.

7. Elállás

7.1 Üzlethelyiségen belül kötött szerződés esetén: 

7.1.1. Vevőnek jogában áll, hogy személyesen a megrendelés leadását követő 24 órán belül a megrendeléstől elálljon, vagy módosítsa azt. Ebben az esetben a Vevő részére az általa megfizetett foglaló teljes összege visszajár. Ha a Vevő elállására a megrendelés leadását követő 24 órán túl kerül sor, amikor az Eladó a megrendeléstől elállni már nem tud, a Vevő a már befizetett foglaló teljes összegét elveszíti. Ezen túlmenően vevő  kötelezhető az Eladó foglalót meghaladó kárát is megtéríteni. Amennyiben az egyik fél a szerződést nem, vagy felróhatóan késedelmesen teljesíti, és a szerződésszerű állapotot a másik fél felszólítására 14 napos határidőn belül nem állítja helyre, a másik fél a szerződéstől elállhat. Az elállás a másik félhez intézett egyoldalú jognyilatkozattal történik.
Felek megállapodnak, hogy amennyiben eladó teljesítését „vis maior” (elemi csapás, háború, természeti akadály, sztrájk, stb.) hiúsítja meg, vagy amennyiben eladó késedelmes teljesítését „vis maior” (elemi csapás, háború, természeti akadály, sztrájk, stb.) okozza, akkor jogszabály rendelkezése folytán a szerződés megszűnik.

7.2. Távollévők között, illetve üzlethelyiségen kívül kötött szerződés esetén:

7.2.1 Vevő 14 napon belül jogosult indokolás nélkül elállni e szerződéstől.
Az elállási/felmondási határidő attól a naptól számított 14 nap elteltével jár le, amelyen Vevő vagy a Vevő által megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy a terméket átveszi.
Ha Vevő elállási/felmondási jogával élni kíván, elállási/felmondási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni (például postán, vagy elektronikus úton küldött levél útján) az alábbi címre: Pelso Bútor Kft. 8315 Gyenesdiás, Kereskedők útja 4-6., és/vagy butoroutlet.info@gmail.com.
Ebből a célból felhasználhatja a mellékelt elállási/felmondási nyilatkozat-mintát is, melyet a lap alján, a dokumentumtár gombra kattintva talál. Vevő határidőben gyakorolja elállási/felmondási jogát, ha a fent megjelölt határidő lejárta előtt elküldi elállási felmondási nyilatkozatát.

7.2.2 Az elállás/felmondás joghatásai:
Ha Vevő eláll ettől a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb a Vevő elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül visszatérítjük a Vevő által teljesített valamennyi ellenszolgáltatást, ideértve a fuvarozási költséget is (kivéve azokat a többletköltségeket, amelyek amiatt merültek fel, hogy Vevő az általunk felkínált, legolcsóbb szokásos fuvarozási módtól eltérő fuvarozási módot választott.) A visszatérítés során az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módot alkalmazunk, kivéve, ha Vevő más fizetési mód igénybevételéhez kifejezetten a hozzájárulását adja; e visszatérítési mód alkalmazásából kifolyólag Vevőt semmilyen többletköltség nem terheli. A visszatérítést mindaddig visszatarthatjuk, amíg vissza nem kaptuk a terméket, vagy Vevő nem igazolta, hogy azt visszaküldte: a kettő közül a korábbi időpontot kell figyelembe venni.
Vevő köteles Eladó számára a terméket indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni vagy átadni. A határidő betartottnak minősül, ha a 14 napos határidő letelte előtt elküldi a terméket. A termék visszaküldésének közvetlen költségét Vevő viseli. E költségek legmagasabb becsült összege: 35.000,- Ft.
Vevő kizárólag akkor vonható felelősségre a termékben bekövetkezett értékcsökkenésért, ha az a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használat miatt következett be.

8. Tulajdonjog fenntartása

8.1. Abban az esetben, ha a bútor átadására a teljes vételár kifizetése előtt kerül(ne) sor, a bútor a teljes vételár és valamennyi költség Vevő általi megfizetéséig az Eladó tulajdonában marad. A tulajdonjog fenntartással eladott bútor felett a Vevő semmilyen módon nem rendelkezhet. A Vevő köteles az Eladót azonnal értesíteni, amennyiben harmadik személy az ilyen bútorra bármilyen igényt érvényesít (pl: végrehajtás, zálogba vagy birtokbavétel, stb.).

9. Szavatosság és jótállás

9.1. A Vevőt az Eladó hibás teljesítése esetén megilletik mindazok a szavatossági, illetve – amennyiben a Vevő a Ptk. vonatkozó rendelkezései alapján fogyasztónak minősül – jótállási jogok, amelyeket számára a Ptk., illetve bruttó 10.000,- Ft-ot meghaladó bútorvásárlás esetén az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX.22) Korm. rendelet lehetővé tesznek. A Vevő szavatossági, illetve jótállási igényeit kizárólag a vásárláskor kapott eredeti és a teljes vételár kifizetését igazoló számla, illetve jótállási jegy bemutatása esetén érvényesítheti. Az Eladó mentesülhet a Vevő szerződéstől való elállásra vagy megfelelő árcsökkenésre vonatkozó igényétől, ha a hibás dolgot megfelelő határidőn belül hibátlanra cseréli ki. Továbbá Eladó mentesülhet a Vevő megfelelő árcsökkenésre vonatkozó igényétől, ha megfelelő határidőn belül a Vevő számára elfogadható módon a dolgot kijavítja, vagy a hiányzó dolgot pótolja. A szavatosság, illetve jótállás nem terjed ki az olyan hibákra, melyek arra vezethetőek vissza, hogy:
– a bútort nem rendeltetésszerűen használták, nem tartották be a bútor kezelési-, használati-, illetve karbantartási-utasítását,
– a szükséges javításokat nem, vagy nem a kijelölt szakszervizben végezték el,
– a bútort átalakították, megváltoztatták,
– valamilyen alkatrész (szövet, stb.) természetes kopás, elhasználódás folytán tönkremegy,
– a Vevő nem tett eleget kárenyhítési kötelezettségének,
– a házhozszállítást nem az Eladó alkalmazottjai – megbízottjai végezték,
(A Vevő által eszközölt szállítás közben történt sérülésekért az Eladó felelősséggel nem tartozik.)
– a lapra szerelt bútorok elemei és alkatrészei a Vevő vagy az általa megbízott más személy összeszerelése közben sérültek meg.
(Ebben az esetben a Vevő tudomásul veszi, hogy a sérült elemek cseréjére és pótlására kizárólag térítés ellenében kerül sor).

9.2. A Vevő – amennyiben a Ptk. vonatkozó jogszabályai alapján fogyasztónak minősül – szavatossági igényeit a teljesítéstől számított két éves elévülési határidőn belül érvényesítheti. Ha a Vevő ezen igényét menthető okból nem tudja fenti határidőn belül érvényesíteni, így különösen, ha a hiba jellegénél fogva nem volt felismerhető, a Vevő szavatossági igényét a teljesítés időpontjától számított 3 éven belül érvényesítheti.

9.3. A jótállás időtartama a teljesítéstől számított egy év.

10. Egyéb rendelkezések

10.1. Vevő aláírásával kijelenti és igazolja, hogy az általános szerződési feltételek átolvasta, megértette, és mint szerződéses akaratával mindenben egyezőt elfogadja, ugyanakkor a magyar nyelvű jótállási jegyet, minőségtanúsítványt és használati – kezelési útmutatót eredeti okiratokban átvette.

10.2. A weboldalon feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFA-t.

10.3. A weboldalon feltüntetett képek illusztrációk, ezért esetenként eltérhetnek a valódi kinézettől!

10.4. A megadott árak tájékoztató jellegűek, a pontos árat a visszaigazolás fogja tartalmazni.

Mellékletek letöltése

Elállási/felmondási nyilatkozat minta letöltés itt >>>

Bútor Outlet

BÚTOROK

KÖZÖSSÉG

Kövessen bennünket
a Google+ -on!

Home Center Keszthely

8360 Keszthely, Tapolcai u. 53.
Mobil: +36-30/525-36-83

butoroutlet.info@gmail.com
Az árak magyar forintban, ÁFA -val értendőek!